Zonnepanelen

Hoog rendement en duurzaamheid voor efficiënte zonne-energie

Welke zonnepanelen gebruiken wij?

Vertex S TSM 435WP

De Vertex S TSM 435WP is een hoogwaardig zonnepaneel dat geproduceerd wordt door Trina Solar, een toonaangevende fabrikant van zonne-energieoplossingen.

Deze zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om een hoog rendement en betrouwbare prestaties te bieden. 

Met een nominaal vermogen van 435 watt per paneel zijn de Vertex S TSM 435WP zonnepanelen ideaal voor residentiële en commerciële zonne-energiesystemen.

Voordelen van onze zonnepanelen

Kenmerken en voordelen

De Vertex S TSM 435WP zonnepanelen bieden verschillende kenmerken en voordelen die ze aantrekkelijk maken voor zonne-energie-installaties.

Hoge vermogen: 435WP

Een opvallend kenmerk is het hoge vermogen van 435 watt, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor projecten met beperkte dakruimte of waar maximale energieopbrengst gewenst is.

Dit betekent dat er meer elektriciteit wordt geproduceerd per geïnstalleerd paneel, waardoor de totale systeemprestaties verbeteren.

Ons Motto

Ons motto bij SkyEnergy is "Duurzame energie voor iedereen".

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energieoplossingen die niet alleen kosteneffectief zijn, maar ook gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Bij SkyEnergy geloven we dat duurzame energie de toekomst is en we willen dat onze klanten hier deel van uitmaken.

Half-cut celtechnologie

Bovendien maken de Vertex S TSM 435WP zonnepanelen gebruik van half-cut celtechnologie, waarbij de cellen in tweeën worden gesneden.

Dit vermindert de weerstand in de cellen en verhoogt de efficiëntie van het paneel, vooral bij lage lichtomstandigheden. Hierdoor kunnen de panelen meer energie genereren, zelfs op bewolkte dagen of in de vroege ochtend- en late avonduren.

Duurzaam en betrouwbaar

Een ander voordeel van de Vertex S TSM 435WP zonnepanelen is de duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals hoge windbelasting en sneeuwbelasting.

Bovendien worden hoogwaardige materialen gebruikt om de panelen te beschermen tegen vocht, corrosie en PID (Potential Induced Degradation), waardoor ze een langdurige en stabiele prestatie leveren gedurende de levensduur van het systeem.

Onze Visie

Onze visie bij SkyEnergy is om de wereld te leiden naar een duurzamere toekomst door middel van innovatieve zonne-energieoplossingen.

Wij geloven dat duurzame energie de sleutel is tot het verminderen van de impact van klimaatverandering en het opbouwen van een schonere, gezondere planeet voor toekomstige generaties.

De omvormer

De SUN2000-M0

De SUN2000-(3KTL-10KTL)-M0 is een serie omvormers die ontworpen is voor zonne-energiesystemen. Deze omvormers zijn geproduceerd door Huawei, een wereldwijd bekend technologiebedrijf. 

De SUN2000-serie staat bekend om zijn betrouwbaarheid, hoge efficiëntie en geavanceerde functies. Met een vermogensbereik van 3 kW tot 10 kW biedt de SUN2000-(3KTL-10KTL)-M0 omvormer een oplossing voor residentiële en kleine commerciële zonne-energiesystemen.