Onze Diensten

Ontdek onze duurzame energie oplossingen en services. Ons team van experts staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing, van advies tot installatie van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en onderhoud.

Ervaar de kracht van de zon

Met onze duurzame energie oplossingen kunnen we je helpen de voordelen van schone en hernieuwbare energie te ervaren. 

Advies

Persoonlijk advies voor de juiste ecologische en economische oplossing.

Zonnepanelen

Veilige, efficiënte installatie van uw zonnepanelen, door experts.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud houdt uw zonnepanelen betrouwbaar en efficiënt.

Batterijopslag

Efficiënt energie opslaan met onze batterijsystemen voor zonnepanelen.

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Advies

Als bedrijf kunnen we advies geven op het gebied van zonnepanelen. We kunnen adviseren over de geschiktheid van het dak, het aantal panelen, de kwaliteit van de panelen, de installatie en de financiering.

Zonnepanelen

Zonnepanelen installeren is een belangrijke stap naar duurzame energie. Wij kunnen adviseren over de geschiktheid van het dak, het aantal, de kwaliteit van de panelen, de installatie, veiligheidsmaatregelen, kwaliteitscontroles, onderhoud en garantie.

Batterijopslag

Batterijopslagsystemen zijn belangrijk voor duurzame energie. Wij adviseren over de beste keuze voor capaciteit, levensduur, rendement, veiligheid en geschiktheid voor jouw situatie, integratie met andere duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van zonnepanelen is belangrijk voor maximale energieopbrengst en levensduur. Wij kunnen uw systeem schoonmaken, repareren van beschadigingen, controleren van bekabeling en onderhoud van de omvormer.

Laadpalen

Laadpalen zijn belangrijk voor elektrisch rijden. Wij adviseren over de beste keuze voor laadsnelheid, aantal laadpunten en integratie met andere systemen.
Stap 1: Ontwerp en offerte

Wij zullen een bezoek brengen aan uw huis of bedrijf om uw dak te inspecteren, te beoordelen of uw locatie geschikt is voor zonnepanelen en om uw energiebehoeften te bespreken.

Vervolgens zullen ze een ontwerp maken voor uw zonnepanelensysteem en een offerte verstrekken met een prijsopgave voor het gehele project.

Stap 2: Installatievoorbereiding

Voordat de installatie kan beginnen, moeten er verschillende voorbereidingen worden getroffen. Dit kan het verkrijgen van vergunningen en het regelen van de juiste papieren omvatten.

Het kan ook nodig zijn om dakreparaties uit te voeren of om het dak te versterken om het gewicht van de panelen te kunnen dragen. De installateur zal ook materialen bestellen en de installatie plannen.

Stap 3: Installatie

Op de dag van de installatie zal het installatieteam alle benodigde materialen en gereedschappen meebrengen om de panelen te plaatsen.

Het installatieproces omvat het bevestigen van de panelen aan uw dak, het aansluiten van de panelen op een omvormer en het aansluiten van de omvormer op uw elektrische paneel.

Dit proces kan enkele uren tot een hele dag in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van uw systeem.

Stap 4: Inspectie en activering

Na de installatie zal het installatieteam een grondige inspectie van het systeem uitvoeren om te controleren of alles correct is geïnstalleerd en goed werkt.

Daarna zal het systeem worden geactiveerd en kunt u beginnen met het produceren van uw eigen duurzame energie.

Wij zullen u helpen om het systeem te monitoren en onderhoud te plegen indien nodig.

Neem contact op met ons

Als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van zonnepanelen of meer wilt weten over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. 

Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.