Batterijopslagsystemen

Uw toonaangevende partner voor duurzame energieoplossingen.

Welke thuisbatterijen gebruiken wij?

De LUNA2000-S0

De LUNA2000-S0 is een geavanceerde thuisbatterij die ontworpen is om energieopslag mogelijk te maken voor residentiële zonne-energiesystemen. 

Deze batterij is ontwikkeld door een toonaangevend bedrijf in de energieopslagsector en biedt gebruikers de mogelijkheid om hun zelfopgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is.

Met een opslagcapaciteit van 5 kWh tot 15 kWh is de LUNA2000-5-15-S0 geschikt voor huishoudens die hun energieverbruik willen optimaliseren en afhankelijkheid van het elektriciteitsnet willen verminderen.

Voordelen van een de LUNA2000-S0

Kenmerken en voordelen

De LUNA2000-S0 thuisbatterij biedt verschillende kenmerken en voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor huishoudens.

Opslag

Ten eerste stelt de batterij gebruikers in staat om overtollige energie die overdag wordt opgewekt, op te slaan voor gebruik tijdens piekmomenten of 's avonds wanneer de energieproductie lager is.

Dit verhoogt de zelfvoorziening en kan helpen om de energierekening te verlagen.

Ons Motto

Ons motto bij SkyEnergy is "Duurzame energie voor iedereen".

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energieoplossingen die niet alleen kosteneffectief zijn, maar ook gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Bij SkyEnergy geloven we dat duurzame energie de toekomst is en we willen dat onze klanten hier deel van uitmaken.

Efficiëntie

Met geavanceerde energiebeheerfuncties kan de batterij slim de energiestroom regelen en prioriteit geven aan het gebruik van opgeslagen energie wanneer dat nodig is.

Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van de beschikbare energie en maximaliseert de voordelen van de zonne-energie-installatie.

Veiligheid

Een ander voordeel van de LUNA2000-5-15-S0 is de veiligheid en betrouwbaarheid. De batterij is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals overspanningsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en thermische beveiliging.

Dit zorgt ervoor dat de batterij veilig kan worden gebruikt en beschermd is tegen mogelijke gevaren.

Onze Visie

Onze visie bij SkyEnergy is om de wereld te leiden naar een duurzamere toekomst door middel van innovatieve zonne-energieoplossingen.

Wij geloven dat duurzame energie de sleutel is tot het verminderen van de impact van klimaatverandering en het opbouwen van een schonere, gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Waarom een thuisbatterij?

Installatie en compatibiliteit

De LUNA2000-S0 thuisbatterij is ontworpen voor eenvoudige installatie en kan worden geïntegreerd in bestaande of nieuwe zonne-energiesystemen. Het compacte formaat en de modulaire constructie van de batterij maken een flexibele plaatsing mogelijk, zowel binnen als buiten.

Wat betreft de compatibiliteit kan de LUNA2000-S0 thuisbatterij worden geïntegreerd met verschillende zonnepanelen en omvormers. Het kan naadloos samenwerken met het zonne-energiesysteem en de omvormer om een geoptimaliseerd energieopslagsysteem te creëren.

Kortom, met de LUNA2000-S0 thuisbatterij kunnen huishoudens hun zelfopgewekte zonne-energie opslaan en optimaal benutten, waardoor ze minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet en kunnen profiteren van een verhoogde energie-efficiëntie.